DDÉIK tagjai

A Dél-Dunántúli Építőipari Klaszter regionális szerveződésének alapja a lokális egység kialakítása. A különböző tevékenységek: tervezés, kereskedés, kivitelezés és egyéb tevékenységek összefonódása a kistérségen belül, személyes kapcsolatokra épülő együttműködési formát tesz lehetővé a szereplők földrajzi közelsége révén.

A csoportokat regionális szinten a menedzser fogja össze, tudás intenzív tevékenységekre ösztönözve, erősen szakosítva az innovációt, a marketing-stratégiát, az informatikát és a szinergia hatások segítségét kihasználva. A résztvevők egy dinamikus működés elveit fogadják el. Cél: a globális építési-, energetikai-, környezetvédelmi problémák lokális megoldása. Ezt a feladatot a aktív-, autonóm öko és intelligens házak, valamint megújuló energiák népszerűsítésével és ezek építésével érjük el.

 

ADU Kft.

Nagydorog

Kereskedés

Aknai és Aknai Kft.

Magyarszék

Kereskedés

Bau-Invest Építőipari és Kereskedelmi Kft.

Dombóvár

Tervezés, kivitelezés

Binczky és Társai Bt.

Sellye

Kereskedés

Dunai József

Dombóvár

Tervezés

Házépítők Mintaboltja

Tolna

Kereskedés

Ilka-Lak Ingatlanahsznosító Kft.

Dombóvár

Ingatlan hasznosítás

Imobau Építőipari Kft.

Dombóvár

Kivitelezés

Investment Kft.

Kaposvár

Kivitelezés, egyéb szolgáltatások

Kapos Innovációs Nonprofit Kft.

Kaposszekcső

Egyéb szolgáltatás

Kizó-Tüzép Kft.

Magyarbóly

Kereskedés

KK-Real Építőipari Kft.

Mohács

Kivitelezés

Klenotech-Bau Kft.

Lengyeltóti

Kereskedés

Kogavill Energia Kft.

Dombóvár

Kivitelezés

L-Gyuró Kft.

Kiskorpád

Kereskedés

Nagy Géza Faipari Kft.

Nagymányok

Kereskedés, egyéb szolgáltatások

Pech Ezermester Üzletház

Tamási

Kereskedés

Szeg-Art Stúdió Kft.

Bonyhád

Tervezés, kivitelezés

Szegmen's 2001 Építész Kft.

Bonyhád

Tervezés, kivitelezés

Szi-Bod Kft.

Komló

Kereskedés

Tempo-Bau 2000 Kft.

Kaposvár

Kivitelezés

Vörös József

Segesd

Kereskedés

Webépker Kft.

Dombóvár

Kereskedés

Klaszter tagok bemutatkozása, elérhetőségei

516.sz. Ipari Szakképző Iskola és Kollégium

 

Bemutatkozás

Iskolánk mostani épülete 35 esztendeje készült el, azóta háromszor bővítettük azt: 1985-ben kollégium, konyha, étkezde és néhány új osztályterem épült, majd 7 évvel később tanműhelyt avattunk, azt a tanműhelyt, melynek építésében tanáraink és diákjaink is részt vettek. 1996-ban egy korszerű, nemzetközi sportesemények lebonyolítására is alkalmas sportcsarnokot vehettünk birtokba.

Iskolánkban a diáklétszám hosszú évek óta ezer körül mozog. Okításukról 99 tanár és szakoktató gondoskodik. Nevelőink magas képzettségű, jó szakemberek. Az iskola életét 43 technikai és adminisztratív dolgozó segíti. A szakképzésben résztvevő tanulóink 18 szakmában szerezhetnek szakképesítést, akiknek nagy része (70%-a) tanműhelyünkben, illetve tankonyhánkon sajátítja el szakmájának gyakorlati ismereteit, a maradék 30% pedig külső munkahelyeken, vállalkozóknál, állami cégeknél dolgozik tanulóévei alatt és szerzi meg mesterségének alapjait, készül fel az önálló mesteréletre. Iskolánk vonzáskörzete igen nagy, 6 megye 135 településéről járnak az iskolába diáktársaink. Tehát tanulóink közel fele a környező településekről jár iskolánkba, közülük 120-an kollégiumunkban töltik hétköznapjaikat. A kollégiumban 4 ágyas, telefonos szobák állnak rendelkezésükre, amelyeket tetszés szerint díszíthetnek és tehetnek saját ízlésüknek megfelelően otthonosabbá. A szabadidejük hasznos eltöltésére többféle lehetőség adódik: kollégiumi számítógépes kabinetben, televízióval és videóval felszerelt klubhelységben, tornatermünkben múlathatják az időt kollégista társaink. Könyvtárunk 7 és 17 óra között tart nyitva, ahol több ezer kötet könyv közül válogathatunk. Tanóráinkat több, tanáraink által kialakított szaktanteremben tölthetjük, közöttük 2 nyelvi labor, 5 hálózatba bekapcsolt számítástechnikai kabinetet tudhatunk a miénknek. Az alapoktatáson kívül lehetőségünk van ECDL vizsga, illetve egyéb, az OKJ által jegyzett számítástechnikai bizonyítvány megszerzésére, nyelvvizsgára való felkészülésre. Iskolánkban levelező oktatás is folyik, ahol korhatár nélkül járnak felnőtt tanulók az élethosszig tartó tanulás szükségességének felismerése miatt. Az érettségi bizonyítvány megszerzése után számos lehetőséget kínál még tanulóhelyünk, így többek között elektrotechnikai technikus, számítástechnikai programozó, rendszerinformatikus, ruhaipari technikus, vendéglátói technikus végzettséget szerezhetünk, mellyel tanulmányaink befejezése után szakirányú főiskolán, egyetemen nagyobb eséllyel indulhatunk vagy energetikusként, programozóként, rendszergazdaként és varrodavezetőként helyezkedhetünk el.

 

Elérhetőségek:

7200 Dombóvár, Népköztársaság u. 21.

Telefon: (74) 465-725 | Telefon: (74) 466-725 | Fax: (74) 466-732

Honlap: http://www.iszi516-dombovar.sulinet.hu | E-mail:iskola@iszi516-dombovar.sulinet.hu

Adu Kft.

 

Bemutatkozás

Cégünk az ADU Vállalkozási Kft. 1990-ben alakult. Tolna megyében, Nagydorogon, közvetlenül a 63-as számú főút mellett helyezkedik el. Fő profilunk a tüzelő- és építőanyag forgalmazás. Egy főállású és kettő-négy órában dolgozó alkalmazottunk van. Nagydorog központi fekvése miatt 6 kisebb település ellátását is végzi. Az általunk értékesített áruk jelentős része is így talál gazdára. A házhoz szállítás érdekében 2 gépkocsival rendelkezünk. Vállalunk árufuvarozást 2 tonnát bíró, billenő platós autónkkal, valamint 4,5 tonnát szállító teherautónkkal is. Telefonon megrendelést felveszünk és a vevő az otthonában tud fizetni. Lakossági

értékesítésen túl közületek, önkormányzatok valamint a házépítéssel foglalkozó kisvállalkozók is találhatók a vevőink között. Rugalmas árképzéssel, akciókkal gyors, pontos kiszolgálással – igény szerint nyitvatartási időn kívül is – állunk rendelkezésre.

 

Elérhetőségek:

7044 Nagydorog, Zalka Máté u. 21/a.

Telefon: (75) 332-106 | Telefon: (30) 2178-517 | Fax: (75) 332-536 | E-mail: adukftnagydorog@citromail.hu

 

Aknai és Aknai Kft.

 

Bemutatkozás

A 2007 év végén alakult cég fő profilja tüzelő-, építőanyag és barkácsárú kiskereskedelem. A társaságot négyen alapították. A telephely és üzlet a Magyarszéken frekventált helyen található a 66. sz. főközlekedési út mellett Pécstől 20 km-re Komlótól és Sásdtól 10 km-re. A vásárlóerőt, a Magyarszéket körülölelő 8-10 település biztosítja, bár az átmenő forgalom is jelentős. Nagy vásárlók főként az Önkormányzatok. A fő cél, hogy a vásárló a lakása felújításához mindent egy helyen megvásárolhasson. Ezért az áruválaszték elég széles spektrumú. Mivel nem szaküzlet, ezért nem teljes. A kínálatban megtalálható az építőanyag mellett a festékek, a csavaráru, az elektromos és barkácsgépek, a kézi-, festő-, kőműves és barkácsszerszámok, valamint az épületgépészet terén a villamos és víz szerelvények, szaniteráruk. A vásárló talál termékeket a lakberendezéshez és a háztartásokhoz is. Minta alapján rövid határidős szállítással tudunk biztosítani hideg-, és meleg burkolati termékeket is. A közeljövőben tervezzük a választék bővítését a kertépítés terén is.

 

Elérhetőségek:

7396 Magyarszék, Árpád u. 2.

Telefon: (72) 390-805 | Fax: (72) 390-805 | E-mail: aknaitz@freemail.hu

 

Bau-Invest Építőipari és Kereskedelmi Kft.

 

Bemutatkozás

Célunk, hogy az építési beruházások piacán szakmai partnerei legyünk a megrendelőknek. Az önkormányzati és magán beruházásoknál tervezéssel, pályázati költségvetéssel, műszaki ellenőrzéssel segítjük az építtetőt, és kivitelezésre ajánlkozunk. Fő tevékenységünk generál kivitelezés, de csak szerkezetépítésre is vállalkozunk. A szakmai széles látás miatt vállalkozunk tervezésre, és a kivitelezések minőségének javítása érdekében műszaki ellenőrzésre is. „Minőség és Szigetelés, a részletekben is!” alacsony energia felhasználású épületek megvalósítása (passzívház) is szerepel profilunkban.

 

Elérhetőségek:

7200 Dombóvár, Vörösmarty u. 41.

Telefon: (74) 673-616 | Honlap: www.bau-invest.hu | E-mail: info@bau-invest.hu

 

Binczky és Tsai. Bt.

 

Bemutatkozás

Cégünk jelenlegi formájában 1997. 02. 01-jén alakult családi vállalkozásként. Fő tevékenységi körünk: tüzelő és építőanyag kereskedés, festék és barkácsbolt. Építőanyag kereskedés keretén belül az ömlesztett anyagok képviselik legfőbb forgalmunkat. Ehhez van 5,5 t raksúlyú billenős teherautónk és egy 0,33 m3-es kanalú kompakt rakodógépünk. Telepünk két bejárattal rendelkezik, ezért nagy szállítójárművekkel is könnyen megközelíthető. Főbejáratunk Sellye főutcájára nyílik, hátsó kapunk a buszpályaudvartól kb.: 50m-re található, ezért a vidéki vásárlók is rendszeresen felkeresnek. Forgalmunk alapvetően lakossági kiszolgálásra alapul,

nagyobb beruházásokban, csak eseti szállítóként vettünk részt.

 

Elérhetőségek:

7690 Sellye, Mátyás király u. 59.

Telefon: (73) 580-246 | Telefon: (30) 9971-059 | E-mail: binczky68@freemail.hu

 

Bólyterv Tervező és Tanácsadó Kft.

 

Bemutatkozás

Tervező irodánk 1994-ben alakult korábban is tervezéssel, előkészítéssel foglalkozó tapasztalt szakemberekkel. Ilyen volt a Bólyi Zrt. elődszervezete, ahol szakembereink már 1980-as évektől teamet alkotva sok beruházás elkészítésében, tervezésében, azok megvalósulásában, beüzemelésében dolgoztak. A vállalkozásunkban máig, sok tapasztalat halmozódott fel a beruházások minden területén, de képzésekkel is igyekszünk lépést tartani a gyorsuló technikai fejlődéssel.

 

Elérhetőségek:

7754 Bóly, Hősök tere 1.

Telefon: (69) 369-757 | Telefon: (20) 9531-503 | Fax: (69) 369-757

Honlap: http://www.boly.hu/bolyterv/ | E-mail: bolyterv@boly.hu

 

Czétány Mérnöki és Szolgáltató Kft.

 

Bemutatkozás

Vállalkozásunk 1992-ben alakult épületgépészeti rendszerek megvalósításá céljából. Tevékenységünk kiterjed az épületgépészeti rendszerek tervezésére, kivitelezésére, ill. a szükséges anyagok kereskedelmére, továbbá épületgépészeti műszaki ellenőrzésre. Az általunk felhasznált, ill. kínált anyagok I. osztályú minőségűek, kiválasztásuk szakmai szempontok alapján történik, ár- értékarányuk kiváló. Beszerzéseinket a kedvező árszint érdekében több nagykereskedelmi, ill. forgalmazói forrásból oldjuk meg, naprakészen követve az árváltozásokat. Jöjjön el hozzánk, kérje árajánlatunkat! A tudás, a sok éves tapasztalat és a tisztesség jegyében állunk a megrendelőink rendelkezésére munkával, szaktanácsadással jól felszerelt telephelyünkön!

 

Elérhetőségek:

7200 Dombóvár, Tóth E. u. 2.

Telefon: (74) 566-152 | Honlap: www.mc-therm.hu | E-mail: czetanyl@mctherm.hu

 

DombóÉpker Kereskedelmi Kft.

 

Bemutatkozás

A DombóÉpker Kft. 2007-től foglalkozik építőanyag nagykereskedelemmel, ezen belül hidegburkolatokkal. Az termékek legfőképp import beszerzésből származnak.

 

Elérhetőségek:

7200 Dombóvár, Csokonai u. 48

Telefon: (74) 463-134 | Telefon: (30) 994-6391 | Fax: (74) 463-134 | E-mail: csaba.illes@freemail.hu

 

Dunai József

 

Bemutatkozás

Dunai József építészmérnök, tervező

Képzettség:

1976: Pécsi Nagy Lajos Gimnázium, érettségi

1983: Budapesti Műszaki Egyetem, okleveles építészmérnök

2005: Magyar Építész Kamara, Vezető Tervezői minősítés

Szakmai pályafutás:

1983-1985: Alsómocsoládi Téglagyár - építés műszaki ellenőrzés

1985-1988: Magántervezés

1989-1990: Voss AG. Frankfurt am Main - kiviteli tervkészítés

1991- : Magántervezés

 

Elérhetőségek:

7200 Dombóvár, Bezerédj u. 5.

Telefon: (74) 565-310 | Telefon: (30) 2162-875 |E-mail: dunai.terv@gmail.com

 

Házépítők Mintaboltja

 

Bemutatkozás

Vállalkozásunk 2001 tavaszán kezdte meg működését az építőanyag kereskedelem területén. Nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, mint hogy elégedett építkezőket és építőket szolgáljunk ki Tolna városában és annak vonzáskörzetében. A minél rugalmasabb kiszolgálás érdekében két telephelyen működünk, a város belterületén a kisebb lakossági igényeket, a város külterületén lévő raktárunkból a nagyobb volumenű megrendeléseket szolgáljuk ki. Munkánk során kiemelt fontosságú, hogy minden cselekedetünk értékteremtő, a vevőink gyarapodását szolgálja. Az építkezők döntő többségének élete legnagyobb beruházása az otthonteremtés, mely döntően egy élet előrehozott beruházása. Ennek szellemében próbáljuk vevőinket kiszolgálni, segíteni, támogatni az építkezés teljes folyamatában: az építkező igénye alapján, a terv dokumentációból kiszámoljuk a szerkezetkész állapot építőanyag szükségletét; árajánlatot készítünk a számításainkban szereplő építőanyagok szállítására; egyeztetjük a folyamatos kiszolgálás és pénzügyi teljesítés ütemét; együttműködő partnereink ajánlásával segítjük a munkafolyamatok kivitelezését. Az első megkereséstől a beköltözésig hónapok telnek el. Ezen időszak alatt szeretnénk vevőinkkel egy bensőséges munkakapcsolatot kialakítani.

 

Elérhetőségek:

7130 Tolna, Ady Endre u. 3

Telefon: (74) 440-920 | Telefon: (20) 3984-308 | Fax: (74) 440-920

Honlap: http://bertahaz.mtt.hu | E-mail: berta.tuzep@externet.hu

 

Ilka-Lak Ingatlanhasznosító Kft.

 

Bemutatkozás

A vállalkozás 2011-2012-ben minta épületet épít, passzívház, aktívház, autonómház, ökoház elvek figyelembevételével. További feladata, az épület üzemeltetése, bemutatása, hasznosítása.

 

Elérhetőségek:

7200 Dombóvár, Fő u. 2.

Telefon: (70) 3820-655 | E-mail: ilona.horvath@webepker.hu

 

Imobau Építőipari Kft.

 

Bemutatkozás

Cégünk 1995. június 1-én, IMOBAU Építőipari Egyéni Cég néven alakult, 1997. január 1-től pedig Kft-ként működik tovább. Jelenleg a Kft. 5 millió forint alaptőkével, 2008-ban 173 millió forintos éves árbevétellel, és stabil, nyereséges gazdálkodással működik. A Kft. fő tevékenységi köre az építőipari generál kivitelezés. Készítünk új épületeket is, de fő profilunk az épület felújítás, melyet a megrendelők igényeit figyelembe véve, működő üzemekben, kórházban, bankban, hivatali épületen is végeztünk már, a megrendelők nagy megelégedésére. A Kft. 8-10 fős kőműves-burkoló létszámmal és stabil kipróbált alvállalkozói csapattal végzi munkáját. Az IMOBAU Kft eddigi tevékenységének fő árbevétele, épületek felújításából származott. A felújításoknál a munkaigényes, főleg sok burkolással járó vizesblokk, konyha kialakítási és felújítási munkák, és jelentős szerkezeti átalakításokkal járó munkákat vállaltunk el. A felújítási munkák megrendelői, önkormányzatok, költségvetési szervek, illetve vállalkozások, és kis részben magánszemélyek.

 

Elérhetőségek:

7200 Dombóvár, III. u. 63.

Telefon: (74) 464-798 | Telefon: (20) 9509-128 | E-mail: imobaukft@citromail.hu

 

Investment Kft.

 

Bemutatkozás

A cég 1992 szeptemberében 4 magánszemély közreműködésével jött létre,kezdetben főként mérnöki tervezéssel és tanácsadással foglalkozott,majd folyamatosan bővült a tevékenysége építőipari kivitelezéssel is. Az alakulástól minden üzleti év nyereséggel zárult, amelyet a tulajdonosok zömében a cég fejlődéséhez használtak föl. A saját tőke ennek következtében ma már 130 millió Ft körüli annak ellenére, hogy 2002-ben két tulajdonos a cégből kivált. Alapvető célkitűzésként fogalmazódott meg mindig is az újszerű technológiák alkalmazása. Az országban az elsők között vezettük be a digitális térképi technológiákat és az ahhoz kapcsolódó digitális tervezést. Ezek ma már hétköznapi dolgoknak minősülnek, viszont a 90-es évek első felében meglehetősen ritkán alkalmazták őket hazai viszonylatok között. A Kaposvári Önkormányzattal együttműködve 1995-ben elkészítettük a város digitális közműtérképét, akkor ez a közel 40 MB-os file óriásinak tűnt és az akkori számítógépekkel alig lehetett megnyitni. A geodéziai méréseket ma már hétköznapinak tűnő professzionális GPS-szel végezzük, amely cm pontossággal képes a helymeghatározásra. Kutatásfejlesztési pályázaton nemrégiben nyertünk egy professzionális hőkamerát, olyan színvonalút, amelyből nagyon kevés van az országban. Az itt megfogalmazott egyedi feladatokhoz egyedi képességű szakembergárdára van szükség. A cég vezetése mindig is törekedett arra, hogy a szakemberei között ne csak a szakképzettség, hanem az innovációs gondolkodás is hétköznapi legyen.

 

Elérhetőségek:

7400 Kaposvár, Kontrássy u. 1.

Telefon: 82/529-250 | Fax: 82/529-253 | Honlap: www.investment.hu/ | E-mail: info@investment.hu

 

Kapos Innovációs Nonprofit Kft.

 

Bemutatkozás

A Dombóvári Ipari Park területén lévő Kapos Innovációs Transzfer Központ Kht.-t 1999 májusában hozták létre. Tulajdonosai között megtalálhatók Kaposszekcső Község Önkormányzata, Dombóvár Város Önkormányzata,regionális vállalkozásfejlesztési szervezetek, a Pécsi Tudományegyetem, valamint helyi vállalkozások és magánszemélyek. A Kht. tulajdonosainak célja olyan innovációs transzfer- és oktatási központ létrehozása, valamint működési feltételeinek megteremtése volt, amelynek feladata az innovatív jellegű fejlesztések, elképzelések felkarolása, a hozzá kapcsolódó tanácsadói tevékenységek ellátása, képzési és rendezvényszervezési bázis megteremtése. A Kht. és az általa működtetett Innovációs Központ mára túlnőtt a kistérség határain, vonzáskörzetét elsősorban a régió belső perifériája jelenti. Bizonyos esetekben pedig regionális jelentőséggel is bír. A Kht. ISO 9000/2001 tanúsítvánnyal rendelkezik rendezvény- és oktatásszervezésre, valamint projektmenedzsmentre. A Kht. megszerezte a ISO 14001-es környezetirányítási tanúsítványt is. Cégünk 2009-ben nonprofit kft.-vé alakult át.

 

Elérhetőségek:

7200 Kaposszekcső, Liget ltp. 10.

Telefon: (74) 565-657 | Telefon: (74) 565-658 | Fax: (74) 565-658

Honlap: www.kapositk.hu | E-mail: kaposkht@dravanet.hu

 

Kizó-Tüzép Kft.

 

Bemutatkozás

A cég tevékenységi körei:

Közúti teherszállítás, egyéb máshová nem sorolt iparcikk-kiskereskedelem, ingatlan bérbeadása, üzemeltetése, vasáru-, festék-, üveg-kiskereskedelem, villanyszerelés, tetőszerkezet-építés, tetőfedés, vízszigetelés, épületbontás, földmunka, épület, híd, alagút, közmű, vezeték építése.Mérnöki tevékenység, tanácsadás, építési, bontási eszköz kölcsönzése személyzettel, víz-, gáz-, fűtésszerelés, szigetelés, egyéb épületgépészeti szerelés, épületasztalos-szerkezet szerelés, vakolás

 

Elérhetőségek:

7775 Magyarbóly, Vasút u. 1.

Telefon: (72) 493-164 | Telefon: (30) 9015-483 | E-mail: postmaster@kizo-tuzepkft.t-online.hu

 

KK-Real Építőipari Kft.

 

Bemutatkozás

1982-ben indítottam társas vállalkozásomat. Az eltelt közel 2 éves időszak alatt két uniós pályázati munkát is elnyertünk, amelyeket tisztességgel, becsülettel be is fejeztünk, és eredményesen átadtunk. Az állami megrendelések hoztak elfogadhatóbb sikeres eredményeket, mint pl. az Önkormányzatok megrendelései. Ezelőtt 6 évvel egy (50 milliós bruttó árbevételt jelentő munka) munka meghozta vállalkozásomnak a követendő utat. Sorra elnyertem a megrendeléseket a Római Katolikus Egyház Egyházmegyéjétől, vagyis a Pécsi Püspökségtől. Így nyertem el egy teljesen új templom építését Belvárdgyulán (Baranya m.), a mohácsi Belvárosi

Templom külső-belső rekonstrukciós munkáit, Mecseknádasd (Baranya megye) Szent István Kápolna teljes rekonstrukciós munkái, Mohács HOTEL bontása 3 szintes vb. vázas épület, stb. Mindezeket a munkákat fővállalkozásban végeztem el, a teljes anyagbeszerzéssel együtt. A fővállalkozói formációt szeretném továbbra is megtartani, mivel a fizetési morált kizárólag így tudom a magam, ill. a vállalkozásom részére megtartani.

 

Elérhetőségek:

7700 Mohács, Hóvirág u. 2.

Telefon: (20) 3196-111 | E.mail: koszoru.jozsef@freemail.hu

 

Klenotech-Bau Kft.

 

Bemutatkozás

Építőanyagok forgalmazása. Betonelemek, falazóelemek, Baumit hőszigetelő rendszer, zsákos és vödrös vakolatok, Mediterrán tetőfedő anyagok, Balakryl számítógépes színkeverés, műanyag és fa nyílászárók, fenyő fűrészáru forgalmazása.

 

Elérhetőségek:

8693 Lengyeltóti, Kossuth L. u. 110

Telefon: (85) 530-133 | Fax: (85) 530-134 | E-mail: klenotech@mailbox.hu

 

Kogavill Energia Kft.

 

Bemutatkozás

Cég fő tevékenysége: erősáramú villamosmérnöki tevékenység, - Villamos biztonságtechnikai, villámvédelmi, szolgáltatások, mérések, felülvizsgálatok, villamos biztonságtechnikai műszaki szakértői feladatok, erősáramú tervezés, vezetői tervezői terv felülvizsgálói feladatok, kivitelezés, energiagazdálkodási szakértői munkák, villamos biztonságtechnikai, és villámvédelmi témák tanfolyami oktatása.

 

Elérhetőségek:

7200 Dombóvár, Szegfű u. 15.

Telefon: (74) 466-969 | E-mail: kogavill@gmail.com

 

L-Gyúró Kft.

 

Bemutatkozás

Építőanyag kereskedéssel és árufuvarozással foglalkozó cégünk az L-GYURÓ Kft 2004-től működik. Jelenleg 3 fővel. Vezetője Lénárt Gyula. Vevőink számára igyekszünk kedvező árakat kialakítani. Mivel az árufuvarozás is tevékenységi körünkhöz tartozik, így a nálunk vásárolt áruk helyszínre való szállítása is megoldható. Nagytételben történő vásárlás esetén további kedvezményt tudunk vásárlóinknak nyújtani. Megrendeléseinket rövid határidőn belül igyekszünk teljesíteni. Az árufuvarozás, mint szolgáltatás külön is igénybe vehető 23,5 tonnás, pótkocsis, darus tehergépkocsira.

 

Elérhetőségek:

7524 Kiskorpád, Petőfi u. 64/a.

Telefon: (82) 714-071 | Telefon: (30) 9161-603 | Fax: (82) 714-179 | E-mail: l-gyuro@freemail.hu

 

Nagy Géza Faipari Kft.

 

Bemutatkozás

1995-ben kezdtem a fa nyílászárók gyártását, azzal a céllal, hogy magas színvonalon elégítsem ki a természetes fa alapanyagú, környezetbarát nyílászárókat kereső vásárlók igényeit. A mai legmagasabb igényeket is kielégítő korszerű gyártási technológiákat állítom a vevői elvárások szolgálatába. Aminek elengedhetetlen része lett a minőségi ipari festés. Azért, hogy a fa nemcsak szép hanem valóban tartós és időtálló legyen. Bevezettem az ISO 9001 minősítést valamint termékeimre az EME engedélyt, de számomra sokkal fontosabb az a sok pozitív visszajelzés, amit vásárlóimtól kapok. 2007 végére az egyéni vállalkozás elérte a lehetőségeinek, fejlődésének a határát. Ezért nagy döntést kellet hozni: vagy megállok a fejlesztésekkel és ideig-óráig stagnál a cég, vagy újult erővel további fejlesztésekkel, beruházásokkal megtartom, valamint tovább növelem az elért eredményeket. Az utóbbi mellet döntöttem, ezért átalakultam előbb egyéni céggé majd 2008 augusztusától Nagy Géza Faipari Kft. néven működöm tovább. A jelenlegi szűkös telephelyem mellé megkezdem egy új, 2 hektáron fekvő csarnok rendszer építését, aminek első ütemében egy 1350m2-es iroda, bemutatóterem és műhely kerül kialakításra. Úgy gondolom, hogy vásárlóim csak akkor lesznek elégedettek, ha a széles termékválasztékomon kívül egy komplex szolgáltatást is nyújtok. Ez a következőket foglalja magába: díjtalan árajánlat, felmérés, szaktanácsadás, valamint vállalom a helyszínre szállítást és a szerkezeteink beépítését, utógondozását. Különféle kiegészítőkkel, ami a termékhez kapcsolódik teszem teljessé a termékpalettámat: kilincsek, párkányok, árnyékolástechnika, falazatok javítása. Az építkezésbe, felújításba kezdőket szeretném arról biztosítani, hogy ami az álmaik otthonához szükséges nyílászáró az nálam, a lehető legjobb ár- és érték arányban van. A fa iránti szeretetem töretlen, úgy gondolom, hogy a minőségi fa nyílászáróknak igen is helye van a mai elridegűlő és rohanó világban. Cégem nagyon fontosnak tartja környezetünk védelmét. Éppen ezért az alapanyagaink kiválasztásakor szem előtt tartom, hogy csak környezetbarát ragasztóval és felületkezelő anyaggal dolgozunk, valamint mindenben megfelel.

 

Elérhetőségek:

7355 Nagymányok, Erkel Ferenc u. 7.

Telefon: (30) 3515-134 | Fax: (74) 459-374 |

Honlap: http://www.nagygeza.hu/ | E-mail: nagygeza@nagygeza.hu

 

Pech Ezermester Üzletház

 

Bemutatkozás

Az Ezermester Üzletház 1996 márciusától a Tamási és környékbeli települések építőanyag eladásának aktív részese! A cég hatalmas árukészlettel rendelkezik az építési anyagok, festékek, faáruk, épületgépészet tekintetében. Komoly referenciákat tudunk felmutatni Tamásiban és környékén, illetve az ország egész területén. Cégünk a kitűnő minőségű áruihoz kitűnő árakat tud biztosítani, mivel beszállítóinktól nagytételben vásárolunk, a faanyagot közvetlen hozzuk be az országba, és saját teherautóinkkal szállítjuk a kívánt helyszínekre. Targoncákkal, 3 teherautóval rendelkezünk, nagyobb tételű vásárlásnál ingyenesen szállítjuk házhoz anyagainkat. 10 alkalmazottunk folyamatos képzésének köszönhetően naprakész tanácsadással állnak a vásárlók szolgálatába. A piacvezető hazai és európai gyártók állnak ügyfeleink rendelkezésére a következő termékpalettával: teljes építőanyag kínálat, épületgépészet, szaniter, faáru, hőszigetelési anyagok, festékek, szerszámok, szerszámgépek, hideg és meleg burkolati rendszerek. Üzletházunk tagja a D-ég épületgépészeti csoportnak. Fejlődésünk és sikerünk kulcsa a tisztességes kereskedelem és a hosszú távú együttműködés partnereinkkel!

 

Elérhetőségek:

7090 Tamási, Rákóczi u. 34.

Telefon: (74) 570-064 | Telefon: (70) 3419-532 | Fax: (74) 570-065

Honlap: www.pechtamasi.hu/ | E-mail: ezermesterbolt@freemail.hu

 

Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki Kar Épületszerkezettan Tanszék

 

Bemutatkozás

A tanszéken oktató tanárok, mérnökök többsége nem csak oktat, de tervezőként, szakértőként is dolgozik. Ennek óriási előnye, hogy az elmélet párosul a tapasztalattal. E tervezési gyakorlat lehetővé teszi, hogy az anyagok, a technológiák, a szabványok területén naprakészek legyünk, és ezt az oktatásba is beépítsük. Tanszékünk egyik fő tevékenységi területe az alacsony-energiafelhasználású épületek épületszerkezeteinek tervezése, megismertetése, valamint más tanszékek kollégáival együtt (dr. Frohner Ilona, dr. Vajda József épületgépészek) a kapcsolódó épületgépészeti rendszerek tervezése, oktatása. Épületgépész kollégáink épületek légtömörségének vizsgálatát is el tudják végezni.

 

Kutatási területek: • építész tervezés, műemlékvédelem

                              • épületszerkezetek, épületfizika, iszlám - keleti építészet

                              • faszerkezetek

                              • épületfizika, megújuló energiák

                              • faszerkezetű sajátházak

 

Elérhetőségünk:

dr. Perényi László Mihály tanszékvezető, egyetemi docens,

okl. építészmérnök, okl. épületrekonstrukciós szakmérnök

7624 Pécs, Boszorkány u. 2.

Tel. és fax.: 72-501-532 | Honlap: http://epitesz.pmmk.pte.hu | E-mail: perenyil@pmmk.pte.hu

 

Ribányi Mérnöki Iroda Kft

 

Bemutatkozás

A Ribányi Építőipari Kft 100%-ban családi tulajdonban lévő vállalkozás 1997 óta, amelynek alapjait az 1993-ban indított magánvállalkozás tette le. A felsőfokú, mérnök végzettségű tulajdonosok és cégvezetés, a több tízéves kivitelezési tapasztalat, a szakmai hírnév és az a cél, hogy ügyfeleink számára teljes körű szolgáltatást nyújtsunk, mind-mind garantálja a szakszerű valamint magas szintű igényeknek megfelelő munkavégzést és az elégedett ügyfeleket. A sokéves tapasztalatnak köszönhetően megtanultuk és ismerjük a tervezés és kivitelezés menetét, az egyre nehezebb és bonyolultabb ügymenetet, a folyamatosan szigorodó előírásokat, egyszóval a nehézségek tömkelegét. Cégünk már a tervezés szakaszában korábbi tapasztalatai alapján segít Neked, hogy a különböző lehetőségek és variációk közül számodra a legmegfelelőbbet, vagy szerkezetileg a legracionálisabbat válaszd. Több vezető pénzintézettel fennálló kapcsolatunk alapján kezeskedünk érte, hogy számodra a legelőnyösebb kondíciókkal tudunk lakáshitelt, vagy lakáslízinget intézni. Kiterjedt és kipróbált alvállalkozói kapcsolataink révén pedig garantáljuk számodra a megbízható és folyamatos munkavégzést, hogy az új otthon örömét a lehető leggyorsabban és legtovább megélhesd.

 

Elérhetőségek:

7090 Tamási, Béke utca 21.

Telefon: (74) 471-561 | Telefon: (30) 5604-359 | Honlap: www.ribanyi.hu | E-mail: info@ribanyi.hu

 

Szabó tüzép - Barnád Kft.

 

Bemutatkozás

Cégünk célja, hogy vásárlóink kiváló minőségben és kedvező áron mindent egy helyen megtaláljanak nálunk. Jelszavunk: legjobb reklám az elégedett vásárló! Nálunk mindent megtalál az alaptól a tetőig! A széles áruválaszték mellett vállalkozásunk több szolgáltatást is kínál. A hozzánk betérőket ingyenes árajánlat készítéssel, gépi rakodással és árukiszállítás lehetőségével várjuk.

Áruink nagy részét állandóan készleten tartjuk, rendkívül nagy választékot kínálunk burkoló – építő és dekorációs kövekből. Készleten nem található bármilyen árut rövid határidővel beszerzünk. Fűtési szezonon kívül is állandóan tartunk többféle szenet és tűzifát.

 

Elérhetőségek:

7370 Sásd, Rákóczi u. 57.

Telefon: (72) 475-790 | Telefon: (20) 9121-991 | Fax: (72) 475-790

Honlap: http://www.barnadtuzep.hu/ | E-mail:barnadsasd@t-online.hu

 

Szeg- Art Stúdió Kft.

 

Bemutatkozás

Fő tevékenységi köre:

Építőipar - Tervezéstől a kivitelezésig

Pénzügy - Független pénzügyi tanácsadás

 

Elérhetőségek:

7150 Bonyhád, Perczel M. u. 2.

Telefon: (30) 7373-534 | E-mail: szegartstudio@gmail.com

 

Szegmen’s 2001 Építész Kft

 

Bemutatkozás

Cégünk, mint ahogy a neve is mutatja 2001-ben kezdte a szolgáltatását. A mostani időszakra a térség egyik vezető tervező vállalkozásává nőtte ki magát. Fő tevékenységünk az építészeti tervezés, amit az magalakulásunk óta elkészített közel 1000 tervdokumentáció is jelez. Munkáink nagy részét a családi házak tervezése teszi ki, azonban komoly rutinnal rendelkezünk társasházak, középületek, ipari épületek, és gazdasági épületek, tervezésében is. Referenciáink a dél dunántúli régió teljes területén megtalálhatóak. A tervezői tevékenységet kivitelezéssel is kiegészítjük,ami által a kisebb javító illetve részmunkáktól az épületek kulcsrakész elkészítéséig tudunk megrendelőink részére szolgáltatni. Kivitelezői referenciáink is jelentősek a gazdasági épülettől a komplett társasházig széles skálán mozognak. A tervezés és a kivitelezés során is megrendelőinknek komplex szolgáltatást tudunk nyújtani, amit társtervezőinkkel illetve jól működő alvállalkozói kapcsolatainkkal biztosítunk. Komplex minőségi építőipari szolgáltatás nyújtása a hagyományos és modern technológiák ötvözésével. Hosszú távú együttműködés és kölcsönös fejlesztések partnereinkkel.

 

Elérhetőségek:

7150 Bonyhád, Ady E. u. 27.

Telefon: (74) 452-151 | Fax: (74) 452-151 | E-mail: szegmens2001@gmail.com

 

Szi-Bod Kft

 

Bemutatkozás

Cégünk 2005-ben alakult 2 fős családi vállalkozásként és kezdte meg működését, mint csempe és szaniteráru kereskedés. A következő évben, a vásárlók igényeihez igazodva elkezdtük az építőanyagok forgalmazását is. 2008-ra ez lett a cég fő profilja, amit igyekszünk a felmerülő igényeknek megfelelően tovább bővíteni. Ma már üzletünkben szinte minden megtalálható, ami egy ház építéséhez, felújításához szükséges az alaptól a tetőig. Kedvező árakkal és akciókkal állunk vásárlóink rendelkezésére.

 

Elérhetőségek:

7300 Komló, Körtvélyes u 15/2.

Telefon: (72) 481-958 | Telefon: (20) 4902-963 | Fax: (72) 481-958 | E-mail: szibodkft@mail.datanet.hu

 

Tempo-Bau 2000 Kft.

 

Bemutatkozás

A Tempo-Bau 2000 Kft. családi vállalkozásként lett alapítva, hangsúlyozottan a folyamatos fejlődést szem előtt tartó, vagyonnal rendelkező, épülő cég. Tulajdonosai 1996 óta foglalkoznak építőipari acélszerkezetek, konténerek és építőipari berendezések gyártásával, illetve acélszerkezetek építésével, könnyűszerkezetes borításával. Az utóbbi időszakban főként az építőipari kivitelezés lett a tulajdonosi fő profil Magyarországon valamint az Európai Unió területén. Telephelyeinken rendelkezünk a vállalt munkák megvalósításához szükséges saját tulajdonú állványrendszerekkel, önjáró diesel és elektromos személyemelőkkel, targoncákkal, autódaruval, tehergépjárművekkel, földmunkagépekkel és hengerekkel. A kézi szerszámok terén rendelkezésünkre állnak hegesztő trafók - inverterek, kis és nagy teljesítményű (75 - 3000 Nm nyomatékig használható) ütve csavarozó és csavarbehajtó gépek, optikai és önbeálló lézeres szintező műszerek. Mobil-, illetve telepített hajlító és daraboló gépekkel végezzük az él hajlított szegőelemek és hidegen hajlított lemezalapú profilok gyártását. Amennyiben a Megrendelő szükségét érzi, úgy képesek vagyunk jelentős, a gyártásban is üzemeltethető nagyteljesítményű (500 A) vízhűtéses hegesztőgépeket, plazma és lángvágó aparátokat is biztosítani a helyszínen. A munkáink kivitelezéseiért a saját létszámon kívül jelentős alvállalkozói gárda áll rendelkezésünkre a folyamatos munkavégzések érdekében. Alpinistáink biztonsággal végzik munkájukat a nagy magasságokba is. A szerkezetek gyártását Alvállalkozóink végzik bérmunka formájában, illetve szükség esetén állandó partnereink jelentős gyártó kapacitással állnak rendelkezésünkre. Megrendeléseinket igyekszünk a legjobb minőségben és mennyiségben a Megrendelő igényeit minden szempontból kielégítően végezni.

 

Elérhetőségek:

7400 Kaposvár, Talián Gyula u. 15.

Telefon: (82) 491-381 | Fax: (82) 491-381

Honlap: http://www.tempobau2000.hu | E-mail: iroda@tempobau2000.hu

 

Vörös Építőipari és Fővállalkozási Kft.

 

Bemutatkozás

A Vörös Kft 2006-ban jött létre, először csak építőipari kivitelezéssel,főleg hidegburkolással foglalkozott,majd 2008-ban nyarán  megnyitottuk kiskereskedésünket. Főprofilunk az építőiparon belül a csempe és járólap forgalmazása megfelelő segédanyagokkal együtt,de próbáljuk kibővíteni üzletünk termék palettáját :természetes kövek,homlokzati hőszigetelés és vakolatrendszerekkel,különböző fürdőszobai kellékekkel, elvédőkkel, munkaruházattal,medencei vegyszerek és tisztítószerek, jaccuzzi és szaunák értékesítésével, de szívesen megtervezzük a megoldásra váró burkolatokat is amennyiben a vevő igényt tart rá. Szolgáltatásaink közé tartozik az ingyen házhoz szállítás (15 km en belül) mellett a szakmai tanácsadás vásárlóink részére! A bemutatóterem 8700 Marcali, Szigetvári u.110.szám alatt található (Kaposvár felé vezető út mellett)

 

Elérhetőségek:

8700. Marcali, Honvéd u. 20.

Telefon: (85) 312-506 | Fax: (85) 312-506 | E-mail: ny.edina@t-online.hu

 

Vörös József

Bemutatkozás

Egyéni vállalkozásomat 1982-ben kezdtem, mint közúti árufuvarozó, pár évvel ezelőtt családi vállalkozásként hozzá társult az építőanyag kereskedés. Vevő barát üzletpolitikánk, hosszú évek kitartó munkája és a tény hogy a vásárló üzletünkben alaptól a tetőig mindent beszerezhet jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy mára elmondhassuk Segesden található kereskedésünk legalább 20-30 km-es vonzáskörzettel bír, mely napról-napra növekszik. Környékünkön számos építőanyag kereskedés található mégis sikerül vevőink számát folyamatosan gyarapítani. Természetesen ahhoz, hogy pénzügyileg eredményes éveket zárhassunk, és cégünk folyamatosan fejlődhessen alapfeltétel a megfelelő technikai géppark. Rendkívül fontos, hogy folyamatos kapcsolatban legyünk a külvilággal és a nagykereskedésekkel az interneten keresztül. Abban bízunk, hogy jelen gazdasági helyzetben a magyar vállalkozókat választják partnereink és ezzel támogatják szolgáltatásunkat, hisz csak így tudjuk bővíteni árukészletünket, hogy minél nagyobb legyen a választék.

 

Elérhetőségek:

7562.Segesd, Kossuth u. 75.

Telefon: (82) 733-268 | E-mail: segesdtuzep@freemail.hu

 

WebÉpKer Kft.

 

Bemutatkozás

A Webépker Kft. története 20 éves múltra tekint vissza. Cégünk 1990-ben egyszemélyes magánvállalkozásként indult és az évek során, figyelembe véve a piaci elvárásokat, a növekvő vevői igényeket, az egyre szélesedő építőanyag termékkínálatot, folyamatos és fokozatos fejlődésen ment keresztül. Ma már közel 40 kiváló szakmai képzettséggel, tapasztalattal rendelkező munkatárs alkotja az 1997-ben Korlátolt Felelősségű Társasággá alakult építőanyag kereskedést. Tevékenységünk 3 fő alappillére a dombóvári építő- és tüzelőanyag kiskereskedelem, a Tolna, Somogy, Baranya megyére kiterjedő építő- és tüzelőanyag nagykereskedelem, valamint a belföldi- és nemzetközi szállítmányozás. Jelentős számú, saját gépjárműparkunk lehetőséget biztosít, hogy kereskedő partnereink igényeit, a gyári kiszolgálások mellett, heti túrajáratos logisztikai szolgáltatással is kielégítsük. Cégünket a folyamatos innováció, a piaci kihívásoknak megfelelő, mindig megújuló, magas színvonalú kereskedelmi- és szolgáltatási tevékenység jellemzi, melyet jól tükröz a 2006-ban létrehozott viszonteladói web áruház valamint a kis- és közepes vállalkozások projektfejlesztési kategória győztesének járó, 2006-ban elnyert IT- Business díj. Ekkor választottuk a Webépker cégnevet, mely nagyban tükrözitevékenységünket és szolgáltatásainkat. A 2007-es évben nagykereskedelmi hálózatunkat kibővítettük a 3 megyén kívüli területekre is, ezáltal piaci területünk egy elméletbeli 200 km-es sugarú körre bővült. Így elmondható, hogy a Dunántúl egyik meghatározó nagykereskedőjeként, megfelelő szakmai és anyagi háttérrel állunk vevőink, partnereink rendelkezésére. Termékkínálatunkban az építőanyagok teljes választéka megtalálható, a szerkezetépítő anyagoktól a belsőépítészeti termékekig. A hazai gyártású termékek mellett, a környező országokból származó, saját beszerzésű import építőanyagokat is forgalmazunk, melyeket versenyképes piaci árakon tudunk kínálni. Ezeket a termékeket Dombóváron tároljuk és logisztikai központ szerepét betöltve juttatjuk el a kereskedőinkhez. Kereskedelmi és fuvarozási tevékenységünk mellett építőipari gépek bérbeadásával is erősítjük a vevőink részére nyújtott szolgáltatások körét.

 

Elérhetőségek:

7200. Dombóvár, Gyenis Antal u. 35.

Telefon: (74) 465-747 | Telefon: (74) 565-557 | Fax: (74) 565-480

Honlap: http://www.webepker.hu | E-mail: webepker@webepker.hu

 

 

 

© 2018 Webépker

 

 

DDÉIK tagjai